De infectie veroorzaakt gewrichtspijn

De infectie veroorzaakt gewrichtspijn

Gewrichtspijn wordt vaak veroorzaakt door een infectie. Pijn in de gewrichten is een veel voorkomende klacht van de ziekte, zoals griep. Er is meestal ongeveer 3 weken na de infectie. Is waargenomen, seksueel overdraagbare infecties, en met name chlamydia-infectie zijn de nieren en de urinewegen, de spijsvertering, zoals salmonellozy, dysenterie en andere ziekten van de ademhalingswegen zoals de neus-keelholte. Echter, door de reactie van het lichaam tegen infectie.

Is gedefinieerd als reactieve artritis

Is gedefinieerd als reactieve artritisReactieve artritis is een aseptische ontstekingen van de gewrichten als gevolg van de ziekte. In dit soort ontstekingen is niet te vinden een infectueus agens in de weefsels van de gewrichten, heeft in de olie. Auto-immune reactie, dat is, de middelen van het immuunsysteem cellen van gezonde weefsels van het lichaam als gevolg van een onjuiste benaming als een vreemd lichaam. Daarnaast is de artritis van reactieve artritis kan worden herkend door de aanwezigheid van conjunctivitis en urethritis, die ontstaan eerder dan de belangrijkste klacht.

Urethritis kan worden acute of chronische vorm. Mannen kunnen geven complicaties en op prostaatkanker te ontwikkelen. In sommige gevallen schade aan de huid en slijmvliezen van de interne organen, zoals nieren, lever, hart, spieren en het Centrale zenuwstelsel. De pijn is het vergelijken van de groei van de lichaamstemperatuur. Vaak beschrijft de pijn in de gewrichten van de onderste extremiteiten, klachten hoeven niet op hen van invloed symmetrisch. Zwelling, bijvoorbeeld, houd de knieën en enkels hetzelfde met het andere been. 

Zwelling van de voeten kan ook veroorzaakt worden door een ontsteking van de kleine gewrichten.

Zwelling van de voeten kan ook veroorzaakt worden door een ontsteking van de kleine gewrichten.In reactieve artritis treedt op, hoewel minder vaak, klachten van pijn in de gewrichten van de armen en taille. Indien onbehandeld, veroorzaakt stijfheid en atrofie van de spieren rond de gewrichten. Is een uitbreiding van de regionale lymfeklieren. De ziekte kan worden herkend en de oprichting van specifieke vlekken op de huid van de handen en voeten zijn rood, als de tool is bedekt met Geile huid.

 Erosies van het mondslijmvlies worden gedetecteerd pijnloos. Prestaties, reactieve artritis duurt 3-6 maanden. Na de genezing, maar recidieven. De chronische vorm van de ziekte kan het begin zijn van wielostawowe. Vaker voor bij mensen ouder dan 40 jaar. De definitie van ziekte mag niet worden een probleem. De drie belangrijkste symptomen: conjunctivitis, urethritis en pijn in de gewrichten leiden. Identificeren van veranderingen in de gewrichten, X-ray, bevestigde de veronderstelling van een arts. De specialist kan aanwijzen en analyse van vocht uit het gewricht, die rekening houdt met de symptomen van een ontsteking. Zoeken is de belangrijkste infectieuze oorzaak van de ziekte waartegen het is gericht, de eerste van alle, therapie. Pijn in de gewrichten is aangegeven anti-inflammatoire geneesmiddelen. Misschien is de afspraak en fysiotherapie. Tijdige behandeling van besmettelijke ziekten is de beste manier om te voorkomen dat de ontwikkeling van reactieve artritis, met inbegrip van de leeftijd van 40 jaar geleden.

admin

admin wrote 8 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>